Thursday, 14 June 2012

MDS JUNNOV 2012


Assalamualaikum..bosan2 aku update blog..hahahaha..kali nie maw cte pasai MDS..huhu..mula2 time kursus PM kat luar aku x join..agak neves jgk la..sbb PM baru ramai jgk..nseb bek la ada PM2 lama..aku dok sebilik ngan wak,epoi,amin,caman,kurt ngan hafiz..mlm aku smpai trus pmbhgian biro..lg sekali aku dlm biro pendaftaran..kali nie ketua aku amin..stress jgk la sbb kne jd mentor..aku dh la x reti nk ajaq org..aku bt yg terbaik je la..yg penting pndftran akademik student baru berjalan dgn lancar..huhu..last day kursus ari kamis..mlm tu p men futsal ngan geng2 PM..motif aku ikowt sbb nk mkn..hahaha..best jgk p men futsal..hehe..time tu jgk kami bleh merapatkan hubungan kerjasama antara PM2 baru n PM2 lama..ok wat..x penah2 kursus MDS p men futsal..tamat cte time kursus..

Biro Pendaftaran dan Akademik

FIRST DAY
First day MDS mcm biasa la..tnggu parents dtg ngan anak2 mereka..yg x best tu aku jga block B then x rmai plak student dtg..bosan kowt..sem nie peluang tok gdoh2 ngan parents x dpt..hahahaha..lps dh kumpul2 student tu aku,ciko,burn ngan wak tnggu kat malinja sbb tkowt2 ada student mai lg...tnggu la smpai kul 5.30..student sem nie sket ja..1100 pun x smpai..huhu..mlm tu kerja aku bg briefing pasai pndftran akademik ..hahaha..first time..sblm nie aku pny G yg bt..kali nie aku plak kne bt..mang haru biru la..next time aku akn bt yg lbeyh baik..hehe..postmortem gitu2 je la..mcm biasa..abes cte pasai first day..

SECOND DAY
Second day ari yg pntng bg biro aku..pndftran akademik..kelam kabut aku..hahaha..seb bek la ada bakhtiar ngan epoi..lau x da depa lg kelam kabut aku jd nya..pndftrn akademik abes sesi pg..sesi ptg x join sbb terlena..so,sesi pngenalan pun terlps..huhu..SORRY SEMUA!!!x sengaja..next sem dh x bt dh..huhu...mlm tu x da apa sngt..ceramah n ceramah..huhu..

HARI-HARI SETERUSNYA
Malas nk tulis pnjg2..hahaha..rangkumkn semuanya sekali..aku cte yg pntng2 je la..lps perasmian MDS mlm tu,mlm bsuh membasuh..huhu..smue PM jd serious..dasyat gak ar..smpai kul 1 pg kami than depa..tu la..len kali org dh bg muka jgn pijak kepala...kan dh kena..kami bkn apa nk mendidik ampa ja..lau kami bt bodoh ja ngan perangai ampa mcmna la ampa nk survive nnt..huhu..alhamdulillah la lps mlm tu tros depa berubah..respon pun bgos,ikowt arahan..mcm tu la student uitm..hehe..next2 daynya ceramah,taklimat,senam robik and etc..mlm akhir tu agak sdeyh gak la..mlm tu mlm last..yg horror tu abg man ajak menari..dh la aku ngah touching mang x da mood la nk menari..sdeyh kowt..mlm tu post mortem abes lmbt..sdeyh kowt..sdeyh sbb PM2 yg aku rpt mcm Wak,Epoi,Ciko,Kurt,Caman,Atok,Ijam,Kak Shasha,Kak Nik dn ada la 2,3 org lg..lupa la..huhu..sorry..sem dpn dh x da org kaco aku dh..sdeyh!!apa kn daya setiap pertemuan pasti ada perpisahan..huhu..

SELEPAS MDS
Lps MDS kami p mkn..mula2nya ingat p makan kat luar then blik..tp kami p makan kat tmn ria..then p men bowling bgai2..oleh itu tros la kami p overnight..overnight pun x p mana..tp best sbb ramai..5 kereta kami p..memori tercipta la..hehe..itu je la kowt..

**Minta maaf kat smue PM lau ada bt salah silap..kat ahli biro pendaftaran minta maaf byk2 sbb x dpt nk jd mentor yg baik tok ampa smue..apa2 pun MDS kali nie best..anda adalah yg terbaik..semoga sem dpn kte dpt bekerjasama lg n semoga ukhuwah yg terjalin kekal smpai bila2..^___^<3



2 comments:

  1. waahhhh.. ada nama aku... ni yg bangga jdi kawan ang nie.. hahahhaa.. love u..:3

    ReplyDelete
  2. wah...nme sye pn tersenarai la....hehehe...tq daus...anyway no more sdey2 na....jauh dmata dkat di igatan....best memorable experiences ever!!!

    ReplyDelete