Sunday, 17 June 2012

SMK GURUN

Barisan Fasi n Peserta
Assalamualaikum..skrg nie aku update blog sbb aku lpaq..dok tnggu Amin bwk KFC aku x smpai2 lg..STRESS!!!tjok kat atas SMK Gurun..apa aku bt ntah kat situ..huhu..sbnrnya aku jd fasi untuk student2 SPM thn nie..mula2 smpai sklh tu agak neves jgk la sbb first time jd fasi tok bdk sklh..sblm nie tok bdk2 u ja..huhu..aku biasa la jd muka x taw malu..hahaha..nk jd fasi nie kte x leh nk malu2 n snyp ja..nnt kesian kat  bdk tu..msti depa bosan ble fasi depa snyp ja..aku dpt group num 2..mula2 tu aku nk lari,x maw pegang mana2 group..nk tgk2 ja..alih2 amin bg aku group num 2..nseb bek la aku jenis x taw malu..aku pkai hntam je la..budak2 yg dlm group aku pun bijak2 n pandai2 smue..tgk dr gaya depa bincang time nk bt mind mapping tu dh taw dh depa mcmna..mulut depa pun lbeyh kurang aku ja..byk bunyi..then last skali slot keinsafan..aku x reti nk leleh2 nie..kami bt sntai2 n sembang2 ja..hehe..aku jenis x pksa org nk cita mslh org kat aku..lau depa nk cita aku dgr ja..aku a good listener tp aku plak jenis yg x ske kongsi cita aku kat org lain..hehe..apa2 pun group aku mang best..sporting ja..aku arap depa berjaya dlm SPM n dpt msk u yg depa pilih..good luck to them..

*mencuri gmbr drpd salah seorng ahli group aku n fasi lain..^__^





No comments:

Post a Comment